Volta a Peu Valencia

Guanya lots de productes Dacsa només per gaudir d’una paella en bona companyia!

Dacsa paella

Més de 45 anys de trajectòria avalen a Dacsa, una de les empreses valencianes més conegudes dedicades a la comercialització de l’arròs. De la mateixa manera que aquest producte és emblemàtic en la nostra terra, la Volta A Peu és una cita molt representativa de la ciutat de València. Així, tant la marca com l’esdeveniment esportiu hem trobat un punt en comú que ens ha portat a col·laborar.

Fruit d’aquesta relació naix la iniciativa #PaellaVoltaAPeu, amb la qual pretenem animar que la gent gaudisca tant d’aquest plat típic com de la carrera amb una mateixa filosofia: compartir l’experiència en bona companyia! Per a això, aquesta acció es tradueix en dos concursos via xarxes socials. Participar és ben senzill! A continuació, t’exposem les bases:

INSTAGRAM

Ens agradaria omplir Instagram de fotografies que transmeten el bon rotllo que acompanya a una paella en família, que és una sensació molt similar a participar en la Volta A Peu al costat dels éssers estimats. T’animes?

  1. Segueix els nostres comptes oficials, tant Dacsa com Volta A Peu.
  2. Comparteix la teua millor fotografia de paella en família (pot ser antiga o actual).
  3. Esmenta els nostres perfils i empra l’etiqueta #PaellaVoltaAPeu.

El concurs es desenvoluparà des del dimecres 8 fins al dilluns 13 de maig, amb finalització a les 23.59 hores. Hi haurà cinc persones guanyadores en total, amb les quals ens comunicarem el dimarts 14 de maig. L’elecció serà a càrrec d’un jurat format per l’equip de Dacsa i el premi serà un lot de productes selectes de la marca.

FACEBOOK

Quina millor manera de celebrar que has travessat la meta de la Volta A Peu que menjant eixe diumenge una paella? Et proposem no solament que seguisques aquest pla el pròxim 19 de maig, sinó que ens comptes amb qui compartiries aqueix moment:

  1. Segueix les nostres pàgines oficials, tant Dacsa com Volta A Peu.
  2. Dóna-li a M’AGRADA o M’ENCANTA en la corresponent publicació.
  3. Deixa un comentari esmentant a le(s) persone(s) que triaries per a l’ocasió.

Aquest concurs també es desenvoluparà des del dimecres 8 fins al dilluns 13 de maig, amb finalització a les 23.59 hores. Hi haurà cinc persones guanyadores en total, amb les quals ens comunicarem el dimarts 14 de maig. L’elecció es realitzarà mitjançant sorteig aleatori i el premi serà un lot de productes selectes de la marca.

Exit mobile version