Volta a Peu Valencia

La Volta a Peu València Caixa Popular llança el repte #EsportEnFamilia animant a la pràctica de l’esport

La Societat Esportiva Correcaminos, organitzadora de la Volta a Peu València Caixa Popular, ha llançat un repte en xarxes socials sota el hastag #EsportEnFamilia reptant als corredors i seguidors de la prova a compartir sessions d’activitat esportiva en família. Així, des de l’organització de la prova degana a València de les carreres a peu pretenen fomentar la realització d’exercici físic en l’entorn familiar d’una manera divertida i didàctica.

Per a poder participar en el repte #EsportEnFamilia els participants han de seguir al compte de la Volta a Peu València Caixa Popular i pujar un vídeo o una foto realitzant esport en família. A més, per a aconseguir el repte i ampliar la cultura de l’esport familiar els participants hauran d’etiquetar a un amic convidant-lo a participar en el repte de la cadena esportiva. Les tres sessions més creatives, divertides i originals seran premiades amb obsequis per gentilesa del patrocinador principal de la prova Caixa Popular, i El Corte Inglés i Dacsa com a col·laboradors de la carrera valenciana.

Així, les tres persones que pugen els reptes més originals esmentant al compte de la Volta a Peu València Caixa Popular seran obsequiats amb tres maletes de cabina de la marca Gabol gentilesa de Caixa Popular; tres berenars per a la família participant en la cafeteria del centre Pintor Sorolla d’El Corte Inglés, i tres menjars per valor de 100€ en un dels restaurants que oferirà la marca valenciana Dacsa.

La Volta a Peu és la carrera a peu més antiga de la ciutat de València. Enguany la prova esportiva complia la seua 66 edició, inicialment prevista per al 17 de maig i posteriorment ajornada al diumenge 27 de juny, les conseqüències de la pandèmia ha provocat la cancel·lació de la seua celebració enguany i l’emplaçament al pròxim 2021.

La seua primera edició es va disputar en 1924, encara que ha tingut una llarga història de cancel·lacions. En el segle passat va haver-hi diverses interrupcions per la Guerra Civil, la riuada i falta d’organitzadors i permisos. Des de 1983 es va fer càrrec de l’organització i gestió la Societat Esportiva Correcaminos, disputant-se des de llavors amb normalitat l’esclat de l’actual pandèmia.

Exit mobile version