Volta a Peu Valencia

L’euro solidari de la Volta a Peu València Caixa Popular anirà destinat a “Músicos por la Salud”

L’ONG “Músicos por la Salud” serà l’entitat beneficiària de l’euro solidari que els participants en la Volta a Peu València Caixa Popular aporten en l’adquisició del seu dorsal per a l’edició del pròxim 20 de maig.

Per a aquesta edició, l’aposta de l’organització ha sigut donar visibilitat a “Músicos por la Salud” com a entitat que realitza una activitat desinteressada a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat. La seua labor se centra a humanitzar i regalar moments de felicitat i benestar mitjançant actuacions de música en directe.

La iniciativa ha sigut desenvolupada a la Comunitat Valenciana i actualment té activitat en tota Espanya. La labor de “Músicos por la Salud” es desenvolupa principalment a través de micro concerts participatius per a pacients, acompanyants en hospitals, centres sociosanitaris o centres d’atenció a col·lectius desfavorits. L’objectiu final de la seua acció és aportar felicitat i benestar a les persones durant aquest delicat període. De fet, la involucración i presència d’aquesta ONG va en creixement, explicant en 2017 amb la realització de més de 3.000 microconcerts en tot l’estat i la involucración d’un total de 1.389 músics.

Per a la Volta a Peu València Caixa Popular i la SD Correcaminos, entitat organitzadora de la prova, la involucración d’una causa social com la qual realitza “Músicos por la Salud” ajuda a remarcar el caràcter social i participatiu que sempre ha caracteritzat a la carrera més antiga de la ciutat de València. Un compromís solidari que l’any anterior es va transformar en una donació econòmica d’11.387€ –destinats a Payasospital com a entitat solidària de 2017- i que enguany, s’espera superar.

La Volta a Peu València Caixa Popular, que se celebrarà diumenge que ve 20 de maig a les 10 hores, s’involucra a aquest projecte solidari mitjançant les inscripcions dels seus participants, que ja estan obertes tant de forma presencial –en les oficines de Caixa Popular i en les plantes d’Esport d’El Corte Inglés– així com l’opció de registre online des de la pàgina web oficial www.voltaapeuvalencia.org.

Exit mobile version