Volta a Peu Valencia

La Volta a Peu València 2022 tornarà a tindre més dones que hòmens

A poc més d’una setmana per a la tornada de la Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la SD Correcaminos, tot fa pensar que la prova degana de la ciutat tindrà majoria femenina. Concretament, el 52 % de les persones que s’han registrat fins ara són dones. Encara que les inscripcions continuen obertes i en l’última setmana solen registrar-se moltíssims corredors, la referència d’altres anys, a hores d’ara, ja marca tendència.

La primacia en el nombre de dones és una característica molt peculiar d’esta carrera que s’ha repetit en 2018, 2019 i ara en 2022, i torna a col·locar la Volta a Peu com l’única prova mixta de Valencia Ciudad del Running amb majoria de cens femení.

La 66a edició de la Volta a Peu València tindrà lloc el pròxim 22 de maig després de dos anys de parada per la pandèmia i vol convertir-se, com ho ha sigut històricament, en una gran festa apta per a tota la família. De fet, una de les grans novetats és que s’entregarà un premi a la família més nombrosa.

Com sempre, la carrera tindrà també un caràcter solidari, perquè un dels tres euros que costa participar anirà destinat a la Fundació Junts per la Vida, que és la primera ONGD espanyola amb presència a la frontera de Polònia i Ucraïna i que està ajudant el poble ucraïnés des del principi de la invasió russa.

Trofeu a la família més nombrosa participant

D’altra banda, set són els membres de la família que més parents, en sentit ampli, ha inscrit fins ara. La Volta a Peu premiarà amb un trofeu la família amb més persones participants. Esta filiació es pot acreditar en el formulari de registre, indicant dos cognoms identificatius.

Inscripcions en línia i a El Corte Inglés

Les inscripcions per a la prova encara estan obertes en la pàgina web de la prova, www.voltaapeuvalencia.org, o presencialment als centres d’El Corte Inglés d’Avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro, on els entregaran el dorsal quan facen la inscripció. Aquells que ho facen telemàticament el podran arreplegar a la seu de Correcaminos (carrer Arquebisbe Fabián y Fuero, 14 baix) de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 h.

Exit mobile version