Volta a Peu Valencia

La Volta a Peu València Caixa Popular aporta una essència especial a la ciutat

Volta A Peu Esencia Ciudad Vicente Fuster

La Volta a Peu forma una part important de la història del running a València, que s’ha convertit en una de les ciutats referència a escala mundial en aquest esport. Per a conservar aquest mèrit que s’han guanyat aquests esportistes gràcies al suport de la societat valenciana, diferents carreres populars com la Volta a Peu, que engloben participants de qualsevol edat, sexe o nacionalitat, són indispensables perquè l’atletisme valencià seguisca creixent a passos engegantits.

A més, la distància de vuit quilòmetres que té la Volta a Peu suposa un atractiu per a qualsevol atleta que vulga provar o superar els seus propis límits, la possibilitat de viure una experiència esportiva o personal, corrent, per exemple, amb els seus familiars, amics o companys de treball per a compartir una experiència que sempre és gratificant amb el suport d’una ciutat bolcada amb el running.

La seua ajuda a la difusió del running és evident: la Volta a Peu permet, fins i tot a aquells atletes d’un altre lloc, poder gaudir de les virtuts que han convertit a València, en una de les ciutats més boniques del continent. El cor de València, que és per on està fixat el recorregut de la Volta a Peu, és l’escenari perfecte per a calçar-se les sabatilles per diferents motius: un clima idoni per a lliscar-se sobre l’asfalt, la possibilitat de recórrer carrers imponents com el Passeig de l’Albereda o Gran Via Marqués del Túria i, també, passar per llocs emblemàtics de la ciutat com les Torres de Serrans o les Torres de Quart.

En definitiva, el pròxim 20 de maig la Volta a Peu 2018 amb la seua trigesimosexta edició seguirà contribuint al foment del running entre els atletes i la societat valenciana. La seua presència en el calendari és clau perquè seguisquen aflorant aquests moments especials entre persones de diversos llocs units per una sensació: sentir la ciutat de València des d’un prisma esportiu.

 Per Vicente Fuster (@Fusta11)

Exit mobile version