política de cookies, pinche el enlace para mayor información.')?>

X

Benvinguts a la Volta a peu!

Benvinguts a la Volta a Peu València Caixa Popular. Un sensacional esdeveniment que reuneix a València a milers de participants per a gaudir d’una carrera a peu pels carrers més cèntrics de la ciutat.

Una cita ineludible per a tots els valencians, ja siguen corredors o no. Una carrera en la qual tots estan convidats a la festa de l’esport valencià per excel·lència. 30.000 peus que recorreran València en una data assenyalada en el calendari.

La Volta a Peu València es converteix en la festa de les carreres populars durant el mes de maig.

Un circuit de 6.200 metres a completar per a tots, i no importa si eres corredor o no. Una celebració de l’esport i la vida sana amb el passeig de l’Albereda com a centre neuràlgic per als més de 15.000 valencians participants en aquest esdeveniment participatiu i únic.

Els grans carrers de la ciutat com l’avinguda del Port, l’avinguda Jacinto Benavente o la gran via Marquès del Turia es paralitzaran per a un dia únic i especial per a la ciutat.

En aquest 2019, la 66ª Volta a Peu es tornarà a cel·lebrar en un ambient lúdic i festiu d’una carrera que s’ha establit en el cor dels valencians. Una prova històrica de la qual seràs part en prendre l’eixida des de l’Albereda de València i de la qual, una vegada completat el recorregut, et portaràs una camiseta com a obsequi.

La carrera començarà a les 10 del matí amb milers i milers de persones disposades a gaudir d’un dia lúdic i esportiu, a més de poder gaudir d’un dia en el qual seràs el protagonista a València, amb activitats per als més xicotets després de la seua finalització.

Volta a Peu Valencia

Compartix-ho!